Parabot Parangkat Turck

Pedaran pondok:

Pit Posse - Aluminium Trailer Tongue Storage Box Tool with Lock for Treuk Utv Pick Up - Waterproof - Awet - Serbaguna - Intan Rugel Desain - Gampang Dibawa - Gempungan Gampang - Bérés Lemes


Detil Produk

Tanda Produk

CAHAYAAN Pikeun GAMPANG GAMPANG JEUNG Mawa, Kotak alat ieu dirancang kalayan konstruksi anu kokoh tapi enteng dipasang di payuneun gandengan gaya A-Frame. Gampang dirakit, idéal dibawa ti hiji tempat ka tempat anu sanés upami diperyogikeun. Solusi anu hébat pikeun nyimpen alat-alat anjeun atanapi barang-barang di garasi anjeun sareng nambihan langkung seueur ruang panyimpenan kana trailer anu anjeun tutup.
✅ DURABLE DIAMOND RUGGED DESIGN - Diwangun tina aluminium kasar ku kelim dilas lengkep, kanggo panggunaan kasar. Kotak alat panyimpenan bakalan ngajagi barang-barang anjeun tina cuaca anu pang parahna, sareng pangwangunan pelat inten bakal tetep bentuk taun-taun ka payun. Kotak anu tiasa dikonci bakal nempatkeun dasi, tali roda, tali, kotak alat, sareng peralatan penting anu sanés.
✅ TUTUP MÉRÉNGKEUN PASTI UNTUK GAMPANG GAMPANG- Angsel engsel ngamungkinkeun kaluhurna kabuka pikeun muka bahkan nalika dipasang langsung ngalawan trailer anjeun, sareng ngajantenkeun nyaman pikeun nambihan atanapi ngaleupaskeun barang pas éta napel dina trailer. Ngaleungitkeun kabutuhan pikeun ngaleupaskeun kotak alat anjeun tina létah pikeun ngaksés parabot anjeun.
✅ RUANG PENINGGANG EKSTRA JEUNG AKSESIBILITAS- Simpen alat sareng katuangan tambahan sareng anjeun. Barang anjeun bakal cocog hatur nuhun kana konci anu nahan kotak ditutup nalika ngangkut dina trailer. Anjeun tiasa nyandak naon anu anjeun peryogikeun tanpa hariwang ngeunaan rohangan. Entong hilap alat ku ngajaga sadayana alat anjeun teratur sareng dijagaan dina kotak panyimpen létah aluminium.
✅ KEPUASAN ANU KAMI # 1 PRIORITAS- Pit Posse's Trailer Tongue Storage Toolbox pikeun trailer dirancang pikeun ngajawab kabutuhan gudang anjeun. Kami yakin anjeun bakal resep kotak alat kami. Upami anjeun henteu wareg 100% kami bakal masihan anjeun ngabalikeun duit lengkep atanapi bursa gratis, teu aya patarosan. Kami nawiskeun jaminan pabrikan 5 taun, ngahubungi kami, sareng kami bakal ngabantosan sacara senang.

Pit Posse Trailer Tongue Box bakal ngamankeun barang-barang anjeun bari katingali hébat!

Diwangun tina alumunium kasar ku kelim dilas pinuh, kotak alat tahan cuaca anu saé pikeun ngangkut alat sareng asesoris anjeun ti hiji tempat ka tempat anu épisién, atanapi nyimpen alat-alat anjeun di garasi anu ngajaga éta aman sareng siap pikeun perjalanan salajengna.

✔️ 34 "lebetna deui, 17,5 payuneun payun, 18 jangkung, 20,5 jero, beurat 22 pon

✔️ Taper dirancang pikeun aerodinamika sareng strut gas offset kanggo operasi anu lancar sareng aksés gampang

✔️ Konstruksi pelat intan tetep katingali saé pikeun taun anu bakal datang

✔️ hinge reses jero ngamungkinkeun bagian luhur dibuka bahkan upami dipasang pas kana trailer anjeun sapinuhna

Gampang ngangkut alat sareng pakakas anjeun dina kotak awét dina basa trailer anjeun pikeun aksés gampang tanpa kedah muka trailer anjeun atanapi nyimpen alat-alat anjeun dina korsi bagian tukang treuk anjeun.

Tambahkeun ka Kartu Dinten Ayeuna sareng Nikmati Ruang Toko Ekstra Pikeun Harga Anu Hadé!


  • Saméméhna:
  • Teras:

  • Tulis pesen anjeun di dieu sareng kirimkeun ka kami

    Produk anu aya hubunganana

    • Aluminum Alloy Toolbox

      Kotak Alat Alloy Aluminium

      MaxxHaul Trailer Tongue Box urang kami dirancang pikeun dipasang dina gandeng ku pigura A-Lidah pikeun nyayogikeun tambahan pikeun alat-alat anjeun, pakakas kémping, ranté kaamanan, tali, tutup mobil, alat-alat ker, kabel, asesoris kendang, kabel, ban roda sareng seueur deui . Entong hilap alat atanapi pakakas nalika anjeun meryogikeunana! - Didamel tina awét sareng tahan korosi tahan matéy aluminium anu beurat-beurat beuratna kalayan konstruksi jahitan dilas lengkep sareng bubuk bubuk mantel bérés - Plat intan pa ...

    • Pickup Toolbox

      Pakét Parabot Parangkat

      Kotak alat pickup / truck treuk stainless steel t bar lock Meter cuaca karét pikeun nolak lebu sareng cai Tutupna / luhurna tiasa nyandak tambahan 1 1/4 inci dina posisi kabuka, gumantung kana pamasangan 1.5 mm pelat tapak aluminium konstruksi Perkenalan produk: Kotak alat paduan aluminium nyaéta didamel tina séri béda bahan alloy aluminium, anu ngagaduhan kaunggulan penampilan anu saé, beurat enteng sareng beban-bantalan anu kuat. Salaku eusi téknologi tina aluminium ...