Nyokot Jamur Aluminium Alloy Platform

  • Picking Mushrooms Aluminum Alloy Platform

    Nyokot Jamur Aluminium Alloy Platform

    (1) Produk ieu mangrupikeun desain pabrik urang sareng pamekaran treuk jamur campuran aluminium tipe konstruksi. Éta tiasa ngalih ka luhur sareng ka handap sareng kénca sareng katuhu sacara bébas.
    (2) Éta ngagaduhan sistem marake, beurat enteng sareng bantalan tinggi. Éta nganggo desain khusus pikeun nguatkeun propil, kakuatanna langkung ageung, penampilanna langkung saé.
    (3) Kawat waja anu dianggo pikeun angkat tiasa disumputkeun dina propil, anu langkung merenah dianggo sareng ngahindaran polusi logam beurat.