Prosés naon anu produk aluminium ngalangkungan tina bahan baku pikeun ngolah jeung kapang?

Tuang presisi aluminium tiasa dijantenkeun produk aluminium. Sanaos timbangan sareng bentukna bénten, ukuran anu pas, penampilan anu saé sareng kinerja anu stabil tiasa nguntungkeun masarakat sareng jalma, sareng ngawangun warna anu béda pikeun kahirupan. Dina kahirupan urang, sok aya perusahaan produk aluminium, sapertos pelat aluminium, tabung aluminium, pigura aluminium, cangkang aluminium, sareng sajabana, anu ngaliput sadaya aspek kahirupan urang. Éta sadayana didamel tina aluminium ngalangkungan pamrosésan presisi, bahan baku anu dipilih sami, tapi bidang aplikasi akhir sareng peranna bakal béda, ngawangun rupa-rupa produk aluminium, sareng ieu didamel tina produk aluminium ditangtukeun ku aliran pengolahan.

Aliran pamrosésan produk aluminium nangtoskeun naon peran anu kedah dilakukeun atanapi naon peran anu kedah dilakukeun saatos nyetak. Ku alatan éta, pamrosésan produk aluminium penting pisan. Hayu urang tingali dina produk aluminium tina bahan baku dugi ka nyetak. Prosés ngalaman.

Aluminum products from raw materials to processing and forming1

1. Citakan casting casting
Masing-masing jinis produk aluminium ngagaduhan syarat ukuran anu khusus, sareng éta kedah tepat sareng canggih supados gampang digunakeun. Ieu ngabutuhkeun pabrik pengolahan produk aluminium pikeun gaduh téknologi cetakan paéh-casting sareng kamampuan ngarobih kapang pikeun ngahontal produksi masal sareng manufaktur refined. Cetakan paéh-casting nyaéta panas aluminium kana suhu anu tangtu, sareng saatos alloy aluminium dilebur, éta disuntik kana kapang, teras éta tiasa dicandak kaluar tina kapang saatos mendingan sareng ngabentuk pikeun ngawangun produk aluminium kalayan bentuk anu rumit sareng dimensi anu tepat.
2. Polesan
Saatos produk aluminium kabentuk, permukaan logam bakal kasarna, henteu rata, goresan, burrs, partikel, sareng sajabana produk aluminium sapertos kitu henteu saé atanapi lengkep, janten produk aluminium kedah digosok saatos dibentuk. Beungeutna digosok. Cara anu umum tina polishing diantarana polishing mékanis, polishing kimia sareng polishing éléktrolit. Produk aluminium anu digosok teu ngagaduhan cacat, permukaan lemes, lemes, sareng bersih, sapertos eunteung.
3. gambar
Produk aluminium dibédakeun tina keramik, kai, plastik sareng bahan sanésna, henteu ngan ukur dina hal karasa luhurna logam éta sorangan, tapi ogé dina tékstur logam unik tina produk aluminium éta sorangan. Produk aluminium tiasa diuntungkeun dina kahirupan, sareng tékstur logamna diperyogikeun. Kaéndahan suasana anu tenang dibawa ku jalma, sareng prosés gambar sering dianggo pikeun ningkatkeun kaindahan logam produk aluminium dina prosés ngolah sareng ngabentuk produk aluminium.
Gambar kawat sareng poles duanana diperlakukeun dina permukaan produk aluminium pikeun ningkatkeun éstétika, tapi bédana antara gambar kawat sareng polesan nyaéta ngabentuk garis-garis anyar dina permukaan logam, ngarobih kakurangan tina permukaan aslina atanapi ngagunakeun sababaraha garis anu béda. . Garis anu teratur sareng kawilang seragam pikeun ningkatkeun tékstur logam sareng éstétika produk aluminium.
4. anodizing
Hal anu paling pikahariwangeun ngeunaan produk aluminium dina kahirupan sadidinten nyaéta oksidasi sareng korosi. Sakali aranjeunna dikorosi, aranjeunna henteu ngan ukur mangaruhan éstétika kusabab korosi, tapi ogé bagian anu dikorosi bakal janten rapuh sareng mangaruhan stabilitas umum. Anodizing peryogi pisan didieu. Prosés. Anodizing mangrupikeun prosés pangobatan permukaan anu henteu ngan ukur tiasa ningkatkeun penampilan produk aluminium, tapi ogé résistansi korosi sareng ketahanan ageman. Ku cara nempatkeun bahan aluminium dina éléktrolit sareng kaayaan prosés anu khusus, arus listrik diterapkeun dina permukaan produk aluminium Pilem oksida kabentuk. Pabrikan pamrosésan produk aluminium tiasa ngoksidasi permukaan produk aluminium kana sababaraha warna nalika prosés anodisasi, sahingga produk aluminium gaduh langkung seueur arah citakan dina tampilan, sareng dina waktos anu sami, lapisan oksida padet sareng henteu gampang digolongkeun, mastikeun yén kualitas produk aluminium stabil sareng awét.

Aluminum products from raw materials to processing and forming2

Produk aluminium anu urang kontak dina kahirupan urang sadidinten henteu ngan ukur kokoh sareng awét, tapi ogé indah sareng éndah. Dina raraga ngahontal pangaruh sapertos kitu, éta henteu leupas tina prosés ngolah sareng nyetak dikawasa ku pabrikan. Tangtosna, prosés anu disebatkeun di luhur henteu sadayana, pabrikan kedah mikir Pikeun ngahasilkeun sagala jinis produk aluminium, pilihan téknologi ogé kedah diperhatoskeun. Nanging, éta salawasna sami. Casting ati-ati sareng ngudag kualitas mangrupikeun prinsip yén pabrik kedah dijaga dina produksi produk aluminium.


Pos waktos: Aug-14-2020