Karakteristik sareng kagunaan profil aluminium industri

Fitur
1. Aya sababaraha rupa spésipikasi sareng ukuran, sareng ukuran sisi panjang sareng sisi pondok aya duaan. Salaku conto, umum 4040, 4080, 40120, 4040 urang pasagi, sadaya opat sisi 40mm, sareng 4080 nyaéta sisi panjang 80mm. Sisi pondokna 40mm, sareng sisi panjang dua kali sisi pondok. Tangtosna ogé aya anu khusus, sapertos 4060, sisi panjangna 1,5 kali langkung pondok.
2. Ngan aya dua lébar slot, 8mm sareng 10mm. Sanaos aya ratusan spésifikasi pikeun profil aluminium industri, slot na dasarna ngan ukur dua ukuran ieu, khususna leutik, contona, slot 2020 nyaéta 6mm. Ieu pikeun ngagunakeun asesoris konvensional. Kami terang yén propil aluminium industri umumna dihubungkeun ku baud sareng sudut nut, sareng aksésori ieu mangrupikeun spésifikasi umum, janten rakitan asesoris kedah diperhatoskeun nalika ngarancang profil aluminium.
3. Aya dua jinis standar nasional sareng standar Éropa. Beda antara profil aluminium standar Éropa sareng profil aluminium standar nasional ogé aya dina kiyeu. Standar Éropa nyaéta alur trapezoidal anu luhurna gedé sareng anu langkung alit. Alur standar nasional nyaéta alur segi opat, sami sareng luhur sareng handap. Konektor anu dianggo dina standar nasional sareng standar Éropa bénten. Kuring sacara pribadi mikir yén profil aluminium industri standar Éropa langkung saé. Standar Éropa ngagaduhan spésifikasi langkung seueur tibatan standar nasional. Aya ogé sababaraha profil aluminium industri non-standar khusus, anu tiasa dianggo nganggo konektor standar Éropa atanapi konektor standar nasional.
4. Kandelna témbok propil aluminium industri moal ipis teuing. Beda sareng profil aluminium arsitéktur, profil aluminium industri ngan ukur ngagaduhan peran hiasan, sareng kandel témbokna bakal ipis pisan. Profil aluminium industri umumna ngagaduhan peran pendukung sareng meryogikeun kapasitas beban-beban anu tangtu, janten kandel témbok henteu kedah ipis teuing.

1601282898(1)
1601282924(1)

Anggo
Profil aluminium industri mangrupikeun bahan campuran, anu ngagaduhan seueur panggunaan sareng langkung populér di pasar ayeuna. Kusabab kamampuan ngawarnaan na anu saé, kimia sareng sipat fisik anu saé, laun-laun ngagentos bahan waja anu sanés sareng janten bahan anu dianggo dina seueur industri.
Sacara umum, propil aluminium industri mangrupikeun profil aluminium kecuali pikeun panto sareng windows, témbok témbok tirai, sareng profil aluminium hiasan arsitéktur. Salaku conto, sababaraha transit transit, awak kendaraan, produksi sareng aluminium hirup tiasa disebat profil aluminium industri. Dina hartos anu heureut, profil aluminium industri mangrupikeun profil aluminium garis perakitan, anu mangrupikeun profil cross-sectional anu didamel tina batang aluminium anu dicium sareng dilebetkeun kana paéh kanggo diusir.
Jenis profil ieu disebut ogé profil ekstrusi aluminium, profil alloy aluminium industri. Éta ngagaduhan rupa-rupa kagunaan sareng tiasa dianggo dina seueur industri. Kagunaan umum nyaéta pikeun nyieun sababaraha rak peralatan, panutup pelindung peralatan, dukungan kolom ageung, sabuk konveyor jalur perakitan, pigura mesin topéng, dispenser sareng rorongkong peralatan anu sanés. Ieu bubuka singget pikeun panggunaan propil aluminium industri dina hartos sempit, sapertos kieu:
1. Alat bingkai aluminium, pigura aluminium
2. Majelis garis workbench rorongkong, sabuk conveyor garis dukungan, bengkel workbench
3. Pager kaamanan bengkel, panutup pelindung alat ageung, layar cahaya sareng layar arc-proof
4. Platform pangropéa ageung sareng naék tangga
5. Alat médis bracket
6. kurung ningkatna Photovoltaic
7. Car simulator bracket
8. Rupa-rupa rak, rak, rak bahan kamar budidaya ageung
9. Gorobél omzet bahan béngkél, alat karéta propil aluminium
10. Rak tampilan pameran ageung, papan tampilan inpormasi bengkel, rak papan tulis
11. Kamar panonpoe, héd bersih
Salaku tambahan kana kagunaan umum anu disebatkeun di luhur, éta ogé tiasa dijantenkeun kerangka sagala rupa produk. Sacara umum, anjeun tiasa nganggo iraha waé anu anjeun pikahoyong. Perlu dicatet yén aya seueur spésifikasi propil aluminium industri, sareng anjeun tiasa milih bahan numutkeun kabutuhan anjeun nyalira nalika milih. Sadayana disambungkeun sareng aksésori profil aluminium anu cocog, anu aman sareng stabil, sareng gampang dibongkar.

1601280331(1)
1601280364(1)
1601280399(1)

Pos waktos: Jun-03-2019