Kotak Pakakas Aluminium

Kotak alat alloy aluminium mangrupikeun salah sahiji produk produk kotak aluminium. Mangrupikeun jenis kotak anu dibentuk ku bahan paduan aluminium pikeun ngahontal aplikasi nempatkeun pakakas sareng alat ukur. Béda sareng kotak alat anu sanés, kotak alat ieu ngagaduhan paduan aluminium. Karakteristik matéri nyaéta beurat entéh, gampang diolah, sareng gaduh kaunggulan anu tiada bandingna tibatan bahan sanés dina hal kakuatan.
Produk séri
Kasus aluminium, kotak alat alloy aluminium, kotak bungkus alloy aluminium, kotak médis, kotak tampilan sareng kotak bungkus produk aluminium sanés, produk Pabrik Yuhang Chassis kalebet: kasus kosmetik, kasus perhiasan, kasus CD, kasus chip, kotak kecap konci Dokumén, kotak salon kecantikan , kotak perawatan médis, kotak instrumen presisi, kotak laptop, kotak jam, kotak alat, kotak hiber, kotak peralatan fotografi, kotak prop kinerja, kotak alat musik, kotak klub biliar, kotak suit golf, kotak kas bank, kotak Tunai, kotak barbecue , kotak anggur, kotak perlengkapan mancing, kotak kado, kotak akrilik, sababaraha liner shockproof, jsb.
Awak utama produk didamel tina profil alloy aluminium kualitas luhur, anu ngagaduhan ciri desain anu wajar, struktur anu kuat sareng penampilan anu saé. Hal ieu seueur dianggo dina instrumen, méter, éléktronika, komunikasi, otomatis, sénsor, kartu pinter, kontrol industri, mesin presisi sareng industri sanés. Éta mangrupikeun instrumentasi high-end Kabinét idéal.

IMG_20190820_095304
微信图片_20200316151949

Kotak aluminium [kotak alat alloy aluminium] las
(1) Pilih kawat las
Umumna pilih 301 kawat las aluminium murni sareng 311 kawat las silikon aluminium.
(2) Pilih padika las sareng parameter
Umumna dilaksanakeun ku cara las kénca, sareng obor las sareng bahan padamel ngabentuk sudut 60 °. Nalika ketebalan las langkung ti 15mm, padika las leres dianggo, sareng obor las sareng benda damel ngabentuk sudut 90 °.
(3) Persiapan sateuacan las
Anggo metode kimia atanapi mékanis pikeun mastikeun ngabersihan pilem oksida permukaan dina kadua sisi alur las.
Bebersih mékanis tiasa nganggo pemotong panggilingan angin atanapi listrik, kerok, file sareng alat-alat sanés. Pikeun pilem oksida anu langkung ipis, sikat kawat tambaga 0,25mm ogé tiasa dianggo pikeun nyabut pilem oksida.
Las dilakukeun langsung saatos diberesihan. Upami waktos panyimpenan langkung ti 4 jam, éta kedah diberesihan deui.
(4) Fitur bahan alloy aluminium sareng aluminium dina kotak aluminium
Aluminium mangrupikeun logam lampu bodas-pérak kalayan palastik alus, konduktivitas listrik sareng termal tinggi, sareng ogé ngagaduhan kamampuan pikeun nolak oksidasi sareng korosi. Aluminium gampang dioksidasi pikeun ngahasilkeun pilem aluminium oksida, anu gampang ngahasilkeun panutupan dina las, sahingga ngancurkeun kontinuitas sareng keseragaman logam, ngirangan sipat mékanis sareng tahan korosi.
(5) Kasesahan pikeun ngelas aluminium sareng bahan alloy aluminium dina kotak aluminium
Gampang pisan ngoksidasi. Dina hawa, aluminium gampang digabungkeun sareng oksidasi pikeun ngabentuk pilem aluminium oksida padet (kandelna 0,1-0,2 μm), kalayan titik lebur anu luhur (sakitar 2050 ° C), jauh ngaleungitkeun titik lebur aluminium sareng paduan aluminium ( sakitar 600 ℃). Dénsitas aluminium oksida nyaéta 3.95-4.10g / cm3, nyaéta sakitar 1,4 kalieun tina aluminium. Beungeut pilem aluminium oksida gampang nyerep Uap. Nalika las, éta ngahambat fusi logam dasar, sareng gampang ngabentuk pori-pori, slag, sareng Defects sapertos kakurangan fusi, anu nyababkeun dégradasi kinerja las.
Alloy aluminium didamel tina aluminium murni ku nambihan sababaraha elemen campuran, sapertos paduan aluminium-tambaga, aluminium-seng-magnesium-tambaga alloy aluminium super keras. Paduan aluminium ngagaduhan ciri beurat beurat, béaya rendah, sipat mékanis (gaya seragam), sareng paduan aluminium gampang diolah sareng ngagaduhan tingkat tinggi pembuangan panas. Utamana bagian mesin tina kendaraan khusus cocog pikeun panggunaan bahan paduan aluminium. Sedengkeun pikeun kaseueuran kasus komputer, alloy aluminium-tambaga dianggo. Utamana mertimbangkeun dissipation panas. Kusabab tambaga sareng aluminium dicampur sareng diekstrusi, kinerja pembuangan panasna saé saé pisan, bahkan sababaraha kipas pendingin cai CPU anu luhur nganggo bahan ieu. Rupa awak kotak ngagunakeun bahan extruded alloy aluminium sareng asesoris anu aya hubunganana. Béda tina kotak profil anu sanés, kotak profil aluminium ieu ngagaduhan ciri bahan alloy aluminium, beurat enteng, gampang diolah, kapasitas beban-kuat, penampilan anu saé, sareng struktur desain anu wajar. Kusabab ciri unik tina kotak profil aluminium sareng eusi téknologi anu langkung luhur sareng langkung luhur, éta ngagaduhan peran anu langkung saé dina mayungan produk dina hal transportasi sareng panggunaan anu merenah, sareng mangrupikeun kotak idéal pikeun sababaraha produk high-end.


Pos waktos: Aug-14-2020