Warta

  • What processes have aluminum products gone through from raw materials to processing and molding?

    Prosés naon anu produk aluminium ngalangkungan tina bahan baku pikeun ngolah jeung kapang?

    Tuang presisi aluminium tiasa dijantenkeun produk aluminium. Sanaos timbangan sareng bentukna bénten, ukuran anu pas, penampilan anu saé sareng kinerja anu stabil tiasa nguntungkeun masarakat sareng jalma, sareng ngawangun warna anu béda pikeun kahirupan. Dina kahirupan urang, sok aya perusahaan alum ...
    Maca deui
  • Aluminum Toolbox

    Kotak Pakakas Aluminium

    Kotak alat alloy aluminium mangrupikeun salah sahiji produk produk kotak aluminium. Mangrupikeun jenis kotak anu dibentuk ku bahan paduan aluminium pikeun ngahontal aplikasi nempatkeun pakakas sareng alat ukur. Béda sareng kotak alat anu sanés, kotak alat ieu ngagaduhan paduan aluminium. Anu cha ...
    Maca deui
  • The characteristics and uses of industrial aluminum profiles

    Karakteristik sareng kagunaan profil aluminium industri

    Fitur 1. Aya sababaraha rupa spésifikasi sareng ukuran, sareng ukuran sisi panjang sareng sisi pondok mangrupikeun gandaan. Salaku conto, umum 4040, 4080, 40120, 4040 urang pasagi, sadaya opat sisi 40mm, sareng 4080 nyaéta sisi panjang 80mm. Sisi pondokna 40mm, sareng lo ...
    Maca deui