Produk Aluminium Industri Pangan Beku

  • Frozen Food Industry Aluminum Products

    Produk Aluminium Industri Pangan Beku

    Produkna didamel tina lempengan aluminium sadayana lempeng tarik. Waktos katirisan sakitar 20 menit langkung gancang tibatan bahan sanésna, anu ningkatkeun épisiénsi damel. Produkna ngagaduhan kinerja lingkungan anu luhur, bahan baku tiasa didaur ulang. Manjang, spésifikasi kotak katirisan manual sareng dimensi tiasa disaluyukeun numutkeun kabutuhan pelanggan.