Produk Aluminium Industri Pangan Beku

Pedaran pondok:

Produkna didamel tina lempengan aluminium sadayana lempeng tarik. Waktos katirisan sakitar 20 menit langkung gancang tibatan bahan sanésna, anu ningkatkeun épisiénsi damel. Produkna ngagaduhan kinerja lingkungan anu luhur, bahan baku tiasa didaur ulang. Manjang, spésifikasi kotak katirisan manual sareng dimensi tiasa disaluyukeun numutkeun kabutuhan pelanggan.


Detil Produk

Tanda Produk

Bubuka Produk

Cina mangrupikeun éksportir produk akuatik pangageungna di dunya. Éta tempat dimana produk akuatik diolah sareng beku.
Pasar Utama Ayeuna, kaseueuran bahan beku anu digunakeun nyaéta plastik, stainless steel, papan galvanis sareng sajabina. Aranjeunna gaduh konduktivitas termal anu lemah, konsumsi énergi tinggi, gampang diruksak, sareng prosés operasi anu rumit.
Produkna didamel tina lambar aluminium kualitas luhur. Éta ngagaduhan kaunggulan umur panjang, transfer panas anu saé sareng gancang demoulding gancang sareng sanésna.
Saatos dianggo ku perusahaan beku domestik sareng asing, aranjeunna masihan évaluasi anu saé, sareng aplikasi batch dina produksi téknologi pengolahan beku.

Aplikasi tina Dulang Beku

Ngembangkeun independen kotak alloy aluminium tina beku, ngadopsi lambar aluminium kualitas luhur sareng aluminium sakabeh dewan sareng umur hirup panjang, pangaruh mindahkeun panas saé, nambihan kaunggulan gancang gancang, perusahaan beku ageung di bumi sareng di mancanagara nganggo sadayana kéngingkeun saé lisan, produk-produkna seueur dianggo dina produk akuatik, produk tatanén sareng produk sampingan, kadaharan beku, kadaharan ti laut, daging sareng industri pengolahan beku anu sanés.

Spésifikasi baki aloi aluminium 1 Kg: 45 * 165 * 245

Spésifikasi kotak katirisan aloi aluminium 2Kg: 68 * 200 * 282 68 * 195 * 295

P1050053
DSC02474

Tilu kotak beku unggal kelompok kalayan handap: 295 * 165 * 68

PIC_20200320_155423060

Tilu kotak beku unggal kelompok ku las: 641 * 300 * 80

ZHI_2888

Spésifikasi kotak katirisan 10Kg (manual): 45 * 370 * 550

IMG_20181105_112858

Kapang kadaharan beku 533x297x22 (baki handapeun)

IMG_20181114_143552

Spésifikasi kotak katirisan aloi aluminium 20Kg: 50 * 510 * 760

P1050057

Ngolah ngarobih numutkeun kabutuhan pelanggan

冻1

Produk Tembongkeun

37674e15
e36e4f4d
409ddaa8

  • Saméméhna:
  • Teras:

  • Tulis pesen anjeun di dieu sareng kirimkeun ka kami

    Produk anu aya hubunganana