APLIKASI

Larapkeun lega produk aluminium Caixin

Kandaraan rékayasa

Salaku wahana konstruksi beurat-tugas tina XCMG Group, éta sok janten produk alloy aluminium anu disayogikeun ku Xuzhou Caixin Aluminium Products Co., Ltd., sapertos platform alloy aluminium, alloy aluminium nongkrong karanjang, tangga alloy aluminium, alloy aluminium guardrail, aluminium léngkah paduan, jsb. Produk paduan. Rupa-rupa sertifikasi sistem manajemen pikeun mastikeun kualitas; ISO9001: sertifikasi sistem manajemen kualitas 2015, ISO45001: sertifikasi sistem manajemen kasihatan sareng kasalametan padamelan, ISO14001: 2015 sertifikasi sistem manajemen lingkungan, sertipikat patén modél utiliti, sertifikasi pabrik entitas SGS, jst.

1603420002(1)

Mobil ngadukung

Xuzhou Caixin Aluminium Products Co., Ltd. ngolah sareng ngahasilkeun mobil listrik, suku cadang mobil, kotak alat treuk pikap, sareng sanés. Suku cadar mobil alloy aluminium anu disayogikeun ku perusahaan ka palanggan parantos dipuji bulat; perusahaan R&D sareng désainer gaduh pangalaman proyék anu euyeub sareng élmu propésional pikeun nyayogikeun palanggan solusi desain Hadé.

1603420190(1)

Aeroangkasa

Xuzhou Caixin Aluminium Products Co., Ltd. ngahasilkeun kotak hawa sareng gerobak udara anu parantos ditampi ku palanggan. Staf produksi gaduh pangalaman damel anu beunghar, desain penampilan anu saé sareng éndah, prosés pengelasan sareng perakitan anu canggih, sareng ngahasilkeun produk paduan aluminium berkualitas tinggi pikeun konsumén.

1603420225(1)

Ngadamel Kapal

Kapadetan rendah aluminium, kakuatan tinggi, kaku sareng resistansi korosi anu luhur ngajantenkeun kapal aluminium 20% langkung énggal tibatan kapal anu diwangun ku bahan waja atanapi paduan anu sanés. Ieu tiasa ngirangan beurat kapal sareng panggunaan énergi. Xuzhou Caixin Aluminium Products Co., Ltd. ngahasilkeun sareng ngajual pelat alloy aluminium, profil alloy aluminium sareng bagian alloy aluminium pikeun kapal. Palanggan énggal sareng anu lami wilujeng sumping konsultasi sareng mesen.

1603420318(1)

Industri tenaga angin

Bagian strukturna alloy aluminium parantos seueur dianggo dina sagala rupa bidang kusabab faktor sapertos kakuatan mékanis anu saé sareng beurat enteng; Xuzhou Caixin Aluminium Products Co., Ltd. ngahasilkeun bagian alloy aluminium pikeun industri tenaga angin, anu meunang pujian bulat ti para pelanggan. Perusahaan R&D sareng désainer gaduh seueur pangalaman sareng pangetahuan Proyék nyayogikeun palanggan kalayan solusi desain anu langkung saé.

1603420367(1)
1603420411(1)

Gudang Logistik

Kiwari, nalika masalah sapertos panangtayungan lingkungan sareng tuangeun janten makin terkenal, aya trend anu jelas ngaganti palét kai, palét palastik sareng palet waja ku palét aluminium dina bidang industri pangan, médis, sanitasi, sareng kimia. Xuzhou Caixin Aluminium Products Co., Ltd. parantos nalungtik sareng ngembangkeun aluminium salami mangtaun-taun. Pangalaman téknis palu paduan, ISO9001: 2015 sertifikasi sistem manajemen kualitas, ISO45001: sertifikasi sistem manajemen kasihatan sareng kasalametan padamelan, ISO14001: 2015 sertifikasi sistem manajemen lingkungan, sertipikat patén modél utiliti, sertifikasi pabrik éntitas SGS, jst. Jaminan kualitas.

1603420441(1)

Didinginkan

Kotak katirisan alloy aluminium dikembangkeun sacara mandiri ku Xuzhou Caixin Aluminium Products Co., Ltd. didamel tina pelat aluminium sareng profil aluminium. Éta ngagaduhan kaunggulan umur panjang, épék transfer panas anu saé, sareng gancang ngencarkeun laju. Éta disatujuan ku perusahaan kulkas domestik sareng asing anu ageung. Éta parantos kéngingkeun reputasi anu saé. Produk ieu seueur dianggo dina industri pengolahan beku sapertos produk akuatik, kadaharan ti laut, produk daging, produk tatanén sareng produk sampingan, sareng tuang beku gancang.

1603420469(1)

Parabotna

Xuzhou Caixin Aluminium Products Co., Ltd. nyayogikeun palanggan propil aluminium sareng bagian olahan paduan aluminium anu sacara konsisten dipuji ku konsumén. Staf téknis henteu ngan ukur ngagaduhan pangalaman proyék anu euyeub sareng élmu anu sistematis, sareng ngagabungkeun alat desain anu dibantuan ku komputer pikeun nangtoskeun solusi anu saé pikeun kabutuhan anu béda-béda ku pangguna, sareng sadar kana kombinasi kualitas sareng ékonomi.

1603420490(1)

Planter Aluminium

Rak penanaman alloy aluminium ngenalkeun sakumpulan téknologi Éropa. Dina panempoan panggunaan domestik produk ieu, perusahaan kami parantos ngadamel perbaikan utama sareng inovasi dina téknologi aslina. Imah supa sadayana didamel tina profil alloy aluminium, anu minuhan standar kontrol produksi pinuh otomatis sareng parantos ngahontal tingkat internasional. ISO9001: 2015 sertifikasi sistem manajemen kualitas, ISO45001: sertifikasi sistem manajemen kasehatan sareng kasalametan padamelan, ISO14001: 2015 sertifikasi sistem manajemen lingkungan, sertipikat patén modél utiliti, sertifikasi pabrik éntitas SGS, jst. Jaminan kualitas.

1603424051(1)

Daérah séjén

Staf téknis Xuzhou Caixin Aluminium Products Co., Ltd. henteu ngan ukur ngagaduhan pangalaman proyék anu euyeub sareng élmu sistem, sareng ngagabungkeun alat desain anu dibantuan komputer pikeun nangtoskeun solusi anu saé pikeun kabutuhan anu béda pikeun pangguna pikeun ngahontal kombinasi kualitas sareng ékonomi. Perusahaan gaduh sababaraha sistem sertifikasi manajemén pikeun mastikeun kualitas; ISO9001: sertifikasi sistem manajemen kualitas 2015, ISO45001: sertifikasi sistem manajemen kasihatan sareng kasalametan padamelan, ISO14001: 2015 sertifikasi sistem manajemen lingkungan, sertipikat patén modél utiliti, sertifikasi pabrik entitas SGS, jst.