Taros Kami

Xuzhou Caixin Aluminium Products Co., Ltd.

Alamat

No. 1, Taman Industri Lutai, Kota Fangcun, Distrik Tongshan, Xuzhou, Jiangsu, Cina

Telepon

 86-0516-82167797

Jam

Senén-Jumaah: 9 énjing ka 6 sonten 

Saptu, Minggu: Ditutup

Hoyong damel sareng urang?

Tulis pesen anjeun di dieu sareng kirimkeun ka kami