Produk Mesin Industri Aluminium Konstruksi

  • Aluminum Aerial Working Platform

    Aluminium Working Working Platform

    Éta didamel tina alloy aluminium, janten beuratna ngan ukur sapertilu saloba stainless steel sareng beusi.
    Mesin tiasa ngahémat langkung ti 60 persén énergi na ku angkat platform padamel aluminium kana hawa.
    Éta bébas tina karat, polusi sareng daur ulang.