Lambaran Aluminium

  • 7 SERIES ALUMINUM SHEET

    LEMBAR ALUMINIUM séri 7

    7 séri pelat aluminium milik Al-Zn-Mg-Cu aluminium super kusam, mangrupikeun kakuatan anu luhur, karasa luhurna campuran baja tiruan, langkung saé tibatan waja hampang. Mangrupikeun paduan anu diubaran panas-kakuatan tinggi sareng résistansi korosi anu langkung luhur sareng kateguhan anu langkung saé. Sareng kateguhan langkung saé. Kirang sénsitip kana quenching
  • 6 SERIES ALUMINUM SHEET

    6 LEMBAR ALUMINIU séri

    6016 pelat aluminium 6061 pelat aluminium 6063 pelat aluminium 6082 pelat aluminium 6 séri lambar aluminium mangrupikeun produk paduan kualitas tinggi anu dihasilkeun ku perlakuan panas sareng pre-gambar Mg sareng Si, kalayan kaabisa, kamampuan las sareng plating sipat, tahan korosi anu alus sareng kateguhan tinggi , kamuluran, gampang polesan, palapis, épék anodizing alus teuing, mangrupakeun alloy ékstrusi has.
  • 5 SERIES ALUMINUM SHEET

    5 LEMBAR ALUMINIU séri

    5005 pelat aluminium 5052 pelat aluminium 5083 pelat aluminium 5754 pelat aluminium Éta ngagaduhan kakuatan sedeng, kamampuan mesin anu hadé, résistansi korosi anu saé, gampang dilas, sareng gampang dipasang mesin, kalayan ciri khas aloi aluminium-magnésium. Seueur dianggo dina otomotif, damel kapal sareng industri sanés.
  • 3 SERIES ALUMINUM SHEET

    3 LEMBAR ALUMINIU séri

    3A21 pelat aluminium 3003 pelat aluminium 3004 pelat aluminium 3105 pelat aluminium Plat aluminium ogé mangrupikeun bagian tina kulawarga alloy rustproof Al-Mn sareng henteu kuat pisan. Nya kitu ogé.
    Éta ogé diwangun ku al-Mn alloy dumasar, anu ngagaduhan kakuatan anu langkung luhur, formabilitas anu saé, kalarutan sareng tahan korosi.
  • 1 SERIES ALUMINIUM SHEET

    1 LEMBAR ALUMINIU séri

    1050 plat aluminium 1060 plat aluminium 1100 pelat aluminium Kami mangrupikeun pabrik piring aluminium, anu kagolong kana séri aluminium murni, sareng eusi aluminium na langkung ti 99,5%. Pelat aluminium ngagaduhan plastisitas tinggi, tahan korosi, konduktivitas listrik, konduktivitas termal. Kasampurnaan mangrupikeun séri anu biasa dianggo dina industri konvensional.