Aluminium Ngembang Suung Rak

  • Aluminum Growing Mushrooms Shelves

    Aluminium Ngembang Suung Rak

    Kauntungan produk:
    1. Harga murah, beurat enteng, stabilitas anu saé, anti karat, antioksidan
    2. Cocog damel di poék sareng lingkungan di rohangan penanaman
    3. Konstruksi saderhana, gampang dibongkar sareng dirakit
    4. Standarisasi, kuat sareng stabilitas anu dianggo
    5. umur panjang jasa
    6. Ramah lingkungan ku recyle