Kotak Alat Alloy Aluminium Pikeun Rupa-rupa Jinis Kendaraan

  • Aluminium Alloy Guardrail

    Aluminium Alloy Guardrail

    Pager hirup paduan aluminium biasana dianggo pikeun ngajagi sisi treuk, gandeng sareng kendaraan rékayasa. Éta mangrupikeun produk high-end kalayan beurat enteng, stabilitas anu saé sareng tahan karat anu kuat. Éta tiasa ngarobih saluyu sareng sarat anjeun.
  • Aluminum Aerial Working Platform

    Aluminium Working Working Platform

    Éta didamel tina alloy aluminium, janten beuratna ngan ukur sapertilu saloba stainless steel sareng beusi.
    Mesin tiasa ngahémat langkung ti 60 persén énergi na ku angkat platform padamel aluminium kana hawa.
    Éta bébas tina karat, polusi sareng daur ulang.
  • Aluminium Alloy Ladder

    Tangga Alloy Aluminium

    Produk ieu ngagunakeun profil alloy aluminium anu kuat. Éta tiasa muterkeun sareng ngalipet dina trcuk.lt nyaéta pangobatan oksidasi permukaan, éndah sareng loma, pangaruh antiskid saé.
  • Aluminum Alloy Platen

    Alloy Aluminium Platen

    Bahan ekstrusi paduan aluminium, henteu gampang karat, ngumbar bahan sanésna pikeun karat cuaca baseuh, robih warna, sareng sajabana, Beurat bahan paduan aluminium, dibandingkeun sareng stainless steel, beusi, salah sahiji ngan ukur tilu poin, ngirangan beurat awak, ngirangan konsumsi bahan bakar.