Kotak Alat Alloy Aluminium

Pedaran pondok:

MAXXHAUL 50218 Aluminium A-Frame Trailer Tongue Box


Detil Produk

Tanda Produk

MaxxHaul Trailer Tongue Box urang kami dirancang pikeun dipasang dina gandeng ku pigura A-Lidah pikeun nyayogikeun tambahan pikeun alat-alat anjeun, pakakas kémping, ranté kaamanan, tali, tutup mobil, alat-alat ker, kabel, asesoris kendang, kabel, ban roda sareng seueur deui . Entong hilap alat atanapi pakakas nalika anjeun meryogikeunana!
- Dijieunna tina awét sareng tahan korosi tahan matérial aluminium beurat-beurat-beuratna kalayan konstruksi seam dilas lengkep sareng bubuk bubuk mantel finish
- Pola piring inten nyayogikeun kakuatan tambahan sareng ngabantosan ngajaga bentukna pikeun katahanan tahan
- Pitur strut gas pikeun ngabantosan muka tutupna, tahan tutupna dina panutup sareng panutupan lemes.
- Kotak ukuran 29 "panjang x 18" jangkung sareng 17 "lega kalayan payuneun 15" panjang.
- Ngonci tutup ku 2 konci sareng gampang ditempatan selak resés. Dipasang hinged dipasang sahingga tutupna tiasa kabuka kalayan lengkep bahkan nalika dipasang langsung ngalawan trailer

Fitur:
● Kakuatan luhur, kotak alat aluminium tahan korosi
Alat panyimpenan
Kualitas luhur sareng penampilan awét, kirang pangropéa
Bahan aluminium ringan ngirangan nambihan beurat dina traktor, gandeng, atanapi truk.
● Desain segel segel
Éta tiasa ngajagi kabersihan interior sareng nyegah asupna hujan sareng faktor éksternal anu sanés.
● Tiasa dijantenkeun sababaraha ukuran, warna sareng gaya
Warna aluminium beresih sareng caang, ukuran naon waé tiasa disaluyukeun, sareng perawatan permukaan, didamel kana sababaraha warna sapertos hideung, kulawu, pérak sareng bodas.
Éta tiasa didamel kana sababaraha rupi numutkeun sarat pikeun nyumponan rupa-rupa sarat anu sanés.


  • Saméméhna:
  • Teras:

  • Tulis pesen anjeun di dieu sareng kirimkeun ka kami

    Produk anu aya hubunganana

    • Turck Toolbox

      Parabot Parangkat Turck

      CAHAYAAN Pikeun GAMPANG GAMPANG JEUNG Mawa, Kotak alat ieu dirancang kalayan konstruksi anu kokoh tapi enteng dipasang di payuneun gandengan gaya A-Frame. Gampang dirakit, idéal dibawa ti hiji tempat ka tempat anu sanés upami diperyogikeun. Solusi anu hébat pikeun nyimpen alat-alat anjeun atanapi barang-barang di garasi anjeun sareng nambihan langkung seueur ruang panyimpenan kana trailer anu anjeun tutup. ✅ DURABLE DIAMOND RUGGED DESIGN - Diwangun tina aluminium kasar ku kelim dilas lengkep, kanggo panggunaan kasar. Alat panyimpenan ...

    • Pickup Toolbox

      Pakét Parabot Parangkat

      Kotak alat pickup / truck treuk stainless steel t bar lock Meter cuaca karét pikeun nolak lebu sareng cai Tutupna / luhurna tiasa nyandak tambahan 1 1/4 inci dina posisi kabuka, gumantung kana pamasangan 1.5 mm pelat tapak aluminium konstruksi Perkenalan produk: Kotak alat paduan aluminium nyaéta didamel tina séri béda bahan alloy aluminium, anu ngagaduhan kaunggulan penampilan anu saé, beurat enteng sareng beban-bantalan anu kuat. Salaku eusi téknologi tina aluminium ...