Profil Alloy Aluminium

  • Aluminum Alloy Profile

    Profil Alloy Aluminium

    Perusahaan urang gaduh 3 garis profil ekstrusi profil aluminium. Produksi utama 6061, 6063, 6082 séri luas perintang ageung, bagian kompléks profil aluminium industri. Produk profil aluminium industri CAIXIN seueur dianggo dina aerospace sareng navigasi, pertahanan sareng militér, transportasi rel, bahan bangunan, sareng industri éléktronika, sareng diékspor ka langkung ti 30 nagara sareng daérah di dunya.