Alloy Aluminium Platen

  • Aluminum Alloy Platen

    Alloy Aluminium Platen

    Bahan ekstrusi paduan aluminium, henteu gampang karat, ngumbar bahan sanésna pikeun karat cuaca baseuh, robih warna, sareng sajabana, Beurat bahan paduan aluminium, dibandingkeun sareng stainless steel, beusi, salah sahiji ngan ukur tilu poin, ngirangan beurat awak, ngirangan konsumsi bahan bakar.