Alloy Aluminium Platen

Pedaran pondok:

Bahan ekstrusi paduan aluminium, henteu gampang karat, ngumbar bahan sanésna pikeun karat cuaca baseuh, robih warna, sareng sajabana, Beurat bahan paduan aluminium, dibandingkeun sareng stainless steel, beusi, salah sahiji ngan ukur tilu poin, ngirangan beurat awak, ngirangan konsumsi bahan bakar.


Detil Produk

Tanda Produk

Bubuka Produk

Produk ieu mangrupikeun panilitian independen perusahaan kuring sareng pamekaran internal r & d tim produk fungsional, salah sahiji panggunaan skala ageung di grup xugong, sareng perusahaan sanésna, parantos kéngingkeun pujian lega pasar. Ukuran sareng bentukna tiasa disaluyukeun numutkeun kandaraan produk, ngirangan pamasangan sababaraha masalah kompléks.

Fitur Produk

1. Internal nganggo sababaraha rupa struktur penguatan, dibandingkeun sareng bahan sanésna, sacara efektif nyingkahan masalah deformasi sareng patah tulang;
2. Kalayan garis permukaan non-slip, relatif ka produk anti selip sanés, pangaruh langkung saé;
3. Ukuran produk sareng bentukna tiasa diluyukeun gumantung kana kendaraan, nyingkahan masalah instalasi anu rumit.
4. Teu aya polusi, daur ulang.

Produk Tembongkeun

Aluminum Alloy Platen-1
Aluminum Alloy Platen-2
Aluminum Alloy Plate3
Aluminum Alloy Platen-4

  • Saméméhna:
  • Teras:

  • Tulis pesen anjeun di dieu sareng kirimkeun ka kami

    Produk anu aya hubunganana