Aluminium Alloy Pallet

  • Aluminum Alloy Pallet

    Aluminium Alloy Pallet

    1. Bahan aluminium palét _bahan pikeun bahan alloy aluminium, éta pangwangunan saluyu sareng sarat tina societ Éta tiasa didaur sareng dianggo deui.
    2. Papanggihan pikeun sagala rupa lingkungan panerapan, merenah sareng bersih, henteu gampang anakan baktéri.
    3. Éta ht tina produk smg | eIi9ht, sareng TheIoad minuhan tatanan. Dibandingkeun sareng stee | matena | , beurat spésifikasi anu sami ngan ukur sapertilu beurat na.