Aluminium Alloy Pallet

Pedaran pondok:

1. Bahan aluminium palét _bahan pikeun bahan alloy aluminium, éta pangwangunan saluyu sareng sarat tina societ Éta tiasa didaur sareng dianggo deui.
2. Papanggihan pikeun sagala rupa lingkungan panerapan, merenah sareng bersih, henteu gampang anakan baktéri.
3. Éta ht tina produk smg | eIi9ht, sareng TheIoad minuhan tatanan. Dibandingkeun sareng stee | matena | , beurat spésifikasi anu sami ngan ukur sapertilu beurat na.


Detil Produk

Tanda Produk

Bubuka Produk

Palét biasana dianggo pikeun omzet dina gudang sareng logistik. Perlindungan lingkungan, kaamanan pangan sareng masalah sanés parantos janten langkung penting.
Palét Aluminiumalloy, salaku gaganti palét kai, palét palastik sareng palét waja, Éta parantos seueur dianggo di nagara maju sapertos Éropa sareng Amérika.

Panjelasan Produk

Warna
Pérak, Hideung atanapi sakumaha anu dipénta 
Beurat
18-25kg / Disaluyukeun
Ukuranna
1200 * 800 * 152/1200 * 1000 * 152/1219 * 1016 * 152mm / disesuaikan 
Perlakuan permukaan 
Non / Oksidasi
Fitur
Beurat enteng, merenah, beresih, henteu gampang anakan baktéri 

Produk Tembongkeun

s.21 bilde 04

  • Saméméhna:
  • Teras:

  • Tulis pesen anjeun di dieu sareng kirimkeun ka kami

    Produk anu aya hubunganana