Aluminium Working Working Platform

Pedaran pondok:

Éta didamel tina alloy aluminium, janten beuratna ngan ukur sapertilu saloba stainless steel sareng beusi.
Mesin tiasa ngahémat langkung ti 60 persén énergi na ku angkat platform padamel aluminium kana hawa.
Éta bébas tina karat, polusi sareng daur ulang.


Detil Produk

Tanda Produk

Bubuka Produk

Platform kerja luhurna dirancang sareng dikembangkeun ku perusahaan urang. Éta téknologi pamrosésan dilakukeun ku ningkatkeun produk domestik. Éta didamel tina las profil aluminium sareng struktur ngalereskeun baud.
Éta ngagaduhan alat timbangan di handapeun, anu sacara otomatis bakal ngageter nalika beban ngaleuwihan beurat anu aman, ningkatkeun kasalametan produk.

Panjelasan Produk

Cargo Carriers Angkat Aluminium Alloy Platform 

Warna
Pérak, Hideung atanapi sakumaha anu dipénta 
Gaya 
Kotak aluminium 
Ukuranna
900 * 600 * 1100 / Disaluyukeun 
Perlakuan permukaan 
Non / Oksidasi
Fitur
Kakuatan tinggi, résistansi korosi, beurat Lampu 

Produk Tembongkeun

Aluminum Aerial Working Platform001
Aluminum Aerial Working Platform002
Aluminum Aerial Working Platform003
Aluminum Aerial Working Platform004

  • Saméméhna:
  • Teras:

  • Tulis pesen anjeun di dieu sareng kirimkeun ka kami

    Produk anu aya hubunganana

    • Aluminum Alloy Platen

      Alloy Aluminium Platen

      Pambuka Produk Produk ieu mangrupikeun panilitian independen perusahaan kuring sareng pamekaran internal r & d tim produk fungsional, salah sahiji panggunaan skala ageung di grup xugong, sareng perusahaan sanésna, parantos kéngingkeun pujian luas pasar. Ukuran sareng bentukna tiasa disaluyukeun numutkeun produk kendaraan, ngirangan pamasangan sababaraha masalah kompléks. Fitur Produk 1. Pamakéan internal rupa-rupa struktur penguatan, dibandingkeun sareng mat ...

    • Aluminium Alloy Guardrail

      Aluminium Alloy Guardrail

      Pagar waja paduan aluminium biasana dianggo pikeun panangtayungan sisi treuk, gandeng, sareng kendaraan rékayasa, anu ngagaduhan peran perlindungan, pendakian, sareng kaindahan; Pager aluminium alloy ngabogaan beurat enteng, stabilitas anu saé, tahan oksidasi tinggi, tahan karat, kageulisan, sareng beban-bantalan Sareng kaku ogé tiasa nyumponan sarat standar; bentuk sareng ukuranana ogé tiasa disaluyukeun numutkeun kabutuhan pelanggan. Produk Tembongkeun ...

    • Aluminium Alloy Ladder

      Tangga Alloy Aluminium

      Pedaran produk Cahaya Berat Portabel Mobil Aluminium Tilepan Tangga Warna Pérak, Hideung atanapi sakumaha anu dipénta Gaya Disesuaikan Ukuran Disaluyukeun Permukaan Perawatan Non / Oksidasi Fitur Kakuatan luhur, tahan korosi, beurat produk Produk Tembongkeun