Tangga Alloy Aluminium

Pedaran pondok:

Produk ieu ngagunakeun profil alloy aluminium anu kuat. Éta tiasa muterkeun sareng ngalipet dina trcuk.lt nyaéta pangobatan oksidasi permukaan, éndah sareng loma, pangaruh antiskid saé.


Detil Produk

Tanda Produk

Panjelasan Produk

Tangga Tilepan Mobil Aluminium Bobot Cahaya 

Warna
Pérak, Hideung atanapi sakumaha anu dipénta 
Gaya 
Disaluyukeun
Ukuranna
Disaluyukeun 
Perlakuan permukaan 
Non / Oksidasi
Fitur
Kakuatan tinggi, résistansi korosi, beurat Lampu 

Produk Tembongkeun

微信图片_201812101040327
IMG_20181126_125651
微信图片_20181210104032
smartcapture

  • Saméméhna:
  • Teras:

  • Tulis pesen anjeun di dieu sareng kirimkeun ka kami

    Produk anu aya hubunganana