Aluminium Alloy Guardrail

  • Aluminium Alloy Guardrail

    Aluminium Alloy Guardrail

    Pager hirup paduan aluminium biasana dianggo pikeun ngajagi sisi treuk, gandeng sareng kendaraan rékayasa. Éta mangrupikeun produk high-end kalayan beurat enteng, stabilitas anu saé sareng tahan karat anu kuat. Éta tiasa ngarobih saluyu sareng sarat anjeun.