Aluminium Alloy Guardrail

Pedaran pondok:

Pager hirup paduan aluminium biasana dianggo pikeun ngajagi sisi treuk, gandeng sareng kendaraan rékayasa. Éta mangrupikeun produk high-end kalayan beurat enteng, stabilitas anu saé sareng tahan karat anu kuat. Éta tiasa ngarobih saluyu sareng sarat anjeun.


Detil Produk

Tanda Produk

Pagar waja paduan aluminium biasana dianggo pikeun panangtayungan sisi treuk, gandeng, sareng kendaraan rékayasa, anu ngagaduhan peran perlindungan, pendakian, sareng kaindahan; Pager aluminium alloy ngabogaan beurat enteng, stabilitas anu saé, tahan oksidasi tinggi, tahan karat, kageulisan, sareng beban-bantalan Sareng kaku ogé tiasa nyumponan sarat standar; bentuk sareng ukuranana ogé tiasa disaluyukeun numutkeun kabutuhan pelanggan.

Produk Tembongkeun

IMG_1360
IMG_20190905_094046
IMG_20181128_104145
b36913e17b15267169614387abbc19f

  • Saméméhna:
  • Teras:

  • Tulis pesen anjeun di dieu sareng kirimkeun ka kami

    Produk anu aya hubunganana