Rak Penanaman Aluminium Tatanén

  • Picking Mushrooms Aluminum Alloy Platform

    Nyokot Jamur Aluminium Alloy Platform

    (1) Produk ieu mangrupikeun desain pabrik urang sareng pamekaran treuk jamur campuran aluminium tipe konstruksi. Éta tiasa ngalih ka luhur sareng ka handap sareng kénca sareng katuhu sacara bébas.
    (2) Éta ngagaduhan sistem marake, beurat enteng sareng bantalan tinggi. Éta nganggo desain khusus pikeun nguatkeun propil, kakuatanna langkung ageung, penampilanna langkung saé.
    (3) Kawat waja anu dianggo pikeun angkat tiasa disumputkeun dina propil, anu langkung merenah dianggo sareng ngahindaran polusi logam beurat.
  • Aluminum Growing Mushrooms Shelves

    Aluminium Ngembang Suung Rak

    Kauntungan produk:
    1. Harga murah, beurat enteng, stabilitas anu saé, anti karat, antioksidan
    2. Cocog damel di poék sareng lingkungan di rohangan penanaman
    3. Konstruksi saderhana, gampang dibongkar sareng dirakit
    4. Standarisasi, kuat sareng stabilitas anu dianggo
    5. umur panjang jasa
    6. Ramah lingkungan ku recyle