Tentang Kami

Xuzhou Caixin Aluminium Products Co., Ltd. Ngabdi pikeun ngawangun panilitian khusus sareng pamekaran, produksi, penjualan, jasa mangrupikeun perusahaan pengolahan jero aluminium awak. Xuzhou Caixin Aluminium Products Co., Ltd. Didirikeun taun 2003, Xuzhou Caixin Aluminium Products Co., Ltd. mangrupikeun perusahaan produk pamrosesan aluminium khusus, ngahijikeun R&D, produksi sareng penjualan. Éta parantos lulus sareng kéngingkeun sertipikat 1S09001 sareng seueur patén-patén jinis anyar anu praktis, sapertos kotak alat alloy Aluminium, palet alloy Aluminium, tangga alloy aluminium sareng sajabina. Kami nawiskeun jasa lawon logam komprehensif sareng jasa ngahijikeun sareng bengkel perakitan ageung.

Caixin

Bengkel

 
202008311714503542-min
202008311714525261-min
202008311714515886-min
202008311714512292-min
202008311714513230-min
202008311714509949-min
202008311714506668-min
202008311714504011-min

Kamampuh urang

Xuzhou Caixin Aluminium Products Co., Ltd. mangrupikeun langkung ti 10 taun pangalaman pabrik pabrikan OEM, ngalangkungan daérah lokakarya 25000 méter pasagi sareng gaduh langkung ti 200 padamel. Penjualan taunan ngaleuwihan USD 3 juta. Kami gaduh mesin punch, motong, stamping sareng mesin motong laser, kami tiasa ngahasilkeun upami anjeun tiasa nyayogikeun gambar atanapi ldeas kasar, sertifamIy, samp | es warmIy weIappy, langkung ti 20 taun pangalaman pabrikan logam bakal mastikeun anjeun produk anu berkualitas sareng jasa alus! 

Lingkungan perusahaan

 
202008311715228546
202008311715222922
202008311715223859
202008311715227140

Filsafat perusahaan

Tujuan perusahaan

 

      Pikeun kualitas salamet, pikeun ngembangkeun inovasi sareng pamekaran, reputasi sareng jasa pikeun menangkeun konsumén

Tujuan Usaha

 

       Janten pamimpin dina téknologi ngolah jero aluminium

Prinsip operasi

 

       Operasi numutkeun hukum, Ngadukung integritas berorientasi bisnis, Reformasi sareng inovasi ngamajukeun pamekaran

Filsafat manajemén

 

       Ningkatkeun kualitas tim sacara gembleng, ngagumpalkeun kakuatan tim, Ningkatkeun kasatiaan padamel, ngawangun kamampuan kalapa

Kapercayaan padamel

 

      Kualitas anu saé, harga anu wajar, komprehensif, gancang, wijaksana, taliti, nilai jasa sumanget pikeun ngudag inovasi kami.

202008311715225891
202008311715229328

Pameran

Pameran Bauma (Pameran Mesin Konstruksi)

 
Exhibition0101
Exhibition10102
Exhibition0103

Pameran Frankfurt

Frankfurt Exhibition
Frankfurt Exhibition1

Pameran Perikanan Qingdao

 
Exhibition0101
Qingdao Fishery Exhibition