URANG SEDIA PRODUK KUALITAS TINGGI

PRODUK PENGHASIL

  • Aluminum Alloy Toolbox

    Kotak Alat Alloy Aluminium

    MaxxHaul Trailer Tongue Box urang kami dirancang pikeun dipasang dina gandeng ku pigura A-Lidah pikeun nyayogikeun tambahan pikeun alat-alat anjeun, pakakas kémping, ranté kaamanan, tali, tutup mobil, alat-alat ker, kabel, asesoris kendang, kabel, ban roda sareng seueur deui . Entong hilap alat atanapi pakakas nalika anjeun meryogikeunana! - Didamel tina awét sareng tahan korosi tahan matéy aluminium anu beurat-beurat beuratna kalayan konstruksi seam dilas lengkep sareng bubuk bubuk bubuk kaku - Pola plat inten nyayogikeun stren ...

  • Turck Toolbox

    Parabot Parangkat Turck

    CAHAYAAN Pikeun GAMPANG GAMPANG JEUNG Mawa, Kotak alat ieu dirancang kalayan konstruksi anu kokoh tapi enteng dipasang di payuneun gandengan gaya A-Frame. Gampang dirakit, idéal dibawa ti hiji tempat ka tempat anu sanés upami diperyogikeun. Solusi anu hébat pikeun nyimpen alat-alat anjeun atanapi barang-barang di garasi anjeun sareng nambihan langkung seueur ruang panyimpenan kana trailer anu anjeun tutup. ✅ DURABLE DIAMOND RUGGED DESIGN - Diwangun tina aluminium kasar ku kelim dilas lengkep, kanggo panggunaan kasar. Kotak alat panyimpenan bakalan ...

  • Frozen Food Industry Aluminum Products

    Produk Aluminium Industri Pangan Beku

    Perkenalan Produk Cina mangrupikeun éksportir produk akuatik pangageungna di dunya. Éta tempat dimana produk akuatik diolah sareng beku. Pasar Utama Ayeuna, kaseueuran bahan beku anu digunakeun nyaéta plastik, stainless steel, papan galvanis sareng sajabina. Aranjeunna gaduh konduktivitas termal anu lemah, konsumsi énergi tinggi, gampang diruksak, sareng prosés operasi anu rumit. Produkna didamel tina lambar aluminium kualitas luhur. Éta ngagaduhan kaunggulan umur panjang, transfer panas anu saé sareng quic ...

  • Aluminium Alloy Ladder

    Tangga Alloy Aluminium

    Pedaran produk Cahaya Berat Portabel Mobil Aluminium Tilepan Tangga Warna Pérak, Hideung atanapi sakumaha anu dipénta Gaya Disesuaikan Ukuran Disaluyukeun Permukaan Perawatan Non / Oksidasi Fitur Kakuatan luhur, tahan korosi, beurat produk Produk Tembongkeun

  • Aluminium Alloy Guardrail

    Aluminium Alloy Guardrail

    Pagar waja paduan aluminium biasana dianggo pikeun panangtayungan sisi treuk, gandeng, sareng kendaraan rékayasa, anu ngagaduhan peran perlindungan, pendakian, sareng kaindahan; Pager aluminium alloy ngabogaan beurat enteng, stabilitas anu saé, tahan oksidasi tinggi, tahan karat, kageulisan, sareng beban-bantalan Sareng kaku ogé tiasa nyumponan sarat standar; bentuk sareng ukuranana ogé tiasa disaluyukeun numutkeun kabutuhan pelanggan. Produk Tembongkeun

  • Aluminum Aerial Working Platform

    Aluminium Working Working Platform

    Perkenalan Produk Platform kerja jangkungna luhur anu dirancang sareng dikembangkeun ku perusahaan urang. Éta téknologi pamrosésan didamel ku ningkatkeun produk domestik. Éta didamel tina las profil aluminium sareng struktur ngalereskeun baud. Éta ngagaduhan alat timbangan di handapeun, anu sacara otomatis bakal ngageter nalika beban ngaleuwihan beurat anu aman, ningkatkeun kasalametan produk. Pedaran Produk Cargo Carriers Angkat Aluminium Alloy Platform Warna Silver, Hideung atanapi sapertos anu dipénta ...

  • Aluminum Alloy Platen

    Alloy Aluminium Platen

    Pambuka Produk Produk ieu mangrupikeun panilitian independen perusahaan kuring sareng pamekaran internal r & d tim produk fungsional, salah sahiji panggunaan skala ageung di grup xugong, sareng perusahaan sanésna, parantos kéngingkeun pujian luas pasar. Ukuran sareng bentukna tiasa disaluyukeun numutkeun produk kendaraan, ngirangan pamasangan sababaraha masalah kompléks. Fitur Produk 1. Pamakéan internal rupa-rupa struktur penguatan, dibandingkeun sareng matéri anu sanés, sacara efektif hindarkeun masalah deformat ...

  • Aluminum Alloy Pallet

    Aluminium Alloy Pallet

    Pambuka Produk Pallét utamina dianggo pikeun omzet dina gudang sareng logistik. Perlindungan lingkungan, kaamanan pangan sareng masalah sanés parantos janten langkung penting. Palét Aluminiumalloy, salaku gaganti palét kai, palét palastik sareng palét waja, Éta parantos seueur dianggo di nagara maju sapertos Éropa sareng Amérika. Pedaran Produk Warna Silver, Hideung atanapi sakumaha anu dipénta Berat 18-25kg / Ukuran Disesuaikan 1200 * 800 * 152/1200 * 1000 * 152/1219 * 1016 * 15 ...

Percanten ka kami, pilih kami

Tentang Kami

  • about-us

Pedaran ringkes :

Xuzhou Caixin Aluminium Products Co., Ltd. mangrupikeun produsén produk aluminium kalayan fasilitas tés anu saé sareng kakuatan téknis anu kuat. Kalayan jembar, kualitas anu saé, harga anu wajar sareng desain anu gaya, produk kami seueur dianggo dina pembangkit listrik tenaga angin alat-alat, mesin beurat sareng kendaraan, alat-alat surya sareng industri sanés. Produk kami dikenal luas sareng dipercaya ku pangguna sareng tiasa minuhan kabutuhan ékonomi sareng sosial anu teras-terasan ngarobah. Kami ngabagéakeun palanggan énggal sareng lami ti sagala rupa kahirupan pikeun ngahubungi kami pikeun hubungan bisnis di hareup sareng silih suksés!

Ilubiung dina kagiatan paméran

ACARA & NUNJUKKAN PERDAGANGAN

  • Prosés naon anu produk aluminium ngalangkungan tina bahan baku pikeun ngolah jeung kapang?

    Tuang presisi aluminium tiasa dijantenkeun produk aluminium. Sanaos timbangan sareng bentukna bénten, ukuran anu pas, penampilan anu saé sareng kinerja anu stabil tiasa nguntungkeun masarakat sareng jalma, sareng ngawangun warna anu béda pikeun kahirupan. Dina kahirupan urang, sok aya perusahaan alum ...

  • Kotak Pakakas Aluminium

    Kotak alat alloy aluminium mangrupikeun salah sahiji produk produk kotak aluminium. Mangrupikeun jenis kotak anu dibentuk ku bahan paduan aluminium pikeun ngahontal aplikasi nempatkeun pakakas sareng alat ukur. Béda sareng kotak alat anu sanés, kotak alat ieu ngagaduhan paduan aluminium. Anu cha ...

  • Karakteristik sareng kagunaan profil aluminium industri

    Fitur 1. Aya sababaraha rupa spésifikasi sareng ukuran, sareng ukuran sisi panjang sareng sisi pondok mangrupikeun gandaan. Salaku conto, umum 4040, 4080, 40120, 4040 urang pasagi, sadaya opat sisi 40mm, sareng 4080 nyaéta sisi panjang 80mm. Sisi pondokna 40mm, sareng lo ...